סדנת בישול וארוחה

סדנת בישול וארוחה

מלון בוטיק בת גלים מזמין לסוף שבוע חוויותי ומיוחד שמשלב סדנת בישול וארוחה.
הסדנה מתארחת בבת גלים בגינת הגג של שרון ויעל.
נלמד להכין 7 מנות טאפאס מגוונות וטריות שמגיעות אלינו מארצות הים התיכון:
מרק גספצ'ו קייצי וסירות תפוחי אדמה עם מנצ'גו ספרדית, סביצ'ה דג ים/אבוקדו, מוחמרה אגוזים מהלבנט, כדורי אורז מתובלים בתוך עלה ירוק מהמטבח התורכי, קן איטריות קדאיף עם שמנת ופלפלים קלויים. הסדנה והארוחה מלווים במשקאות תוצרת בית כמו רוזאטה שקדים עם עראק וקוקטיילים קיציים.
הסדנה מתאימה לאוכלי דגים, ולצמחוניים, ניתן לבצע התאמות קלות.
אורך הסדנה והארוחה 3-4 שעות.
הסדנא תתקיים בימי שישי החל מ26.6.20.

מחיר החבילה הינו 1250 שח בלבד
המחיר הינו לאירוח זוגי ביום שישי בחדר זוגי סטנדרט
המחיר כולל השתתפות בסדנת בישול (כולל ארוחת ערב) וארוחת בוקר.
המחיר כולל מעמ

*קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים וניתן לביטול ע"י המארגן
ביטול השתתפות בסדנא בחינם ניתן עד 5 ימים לפני הסדנא


04-6037800

שתף :

פוסטים אחרונים